EtusivuYhteystiedot › Ympäristö

Ympäristö


No-Pan Auto Oy:n ympäristöjärjestelmä kattaa sekä Kajaanin että Kuhmon liikkeiden koko toiminnan; automyynnin, korjaamotoiminnan ja varaosamyynnin. Yrityksen toiminnan ympäristövaikutukset arvioidaan säännöllisesti ja arvioinnin esiintuomien merkittävien ympäristövaikutusten osalta laaditaan vuosittaiset tavoitteet ja ohjeistukset tavoitteiden saavuttamiseksi. Tavoitteena on haitallisten ympäristövaikutusten vähentäminen jatkuvan parantamisen periaatteita noudattaen.

Sitoudumme noudattamaan ympäristölainsäädäntöä huomioiden myös kunnalliset ympäristönsuojelu-määräykset. Ympäristöjärjestelmä on dokumentoitu ympäristökäsikirjaamme, jota koko yrityksemme henkilökunta noudattaa.

Jätelajittelu yrityksessämme suoritetaan Vihreän Kirjan ohjeistusten mukaisesti. Henkilökuntamme on koulutettu noudattamaan ympäristöjärjestelmämme ohjeita jätteiden käsittelyssä. Jätelajittelun toimivuutta arvioidaan asettamalla vuotuiset tavoitelukemat jätelajeittain sekä vertailemalla tuloksia aiemmin saavutettuihin tavoitteisiin.

Pyrimme vähentämään toiminnastamme syntyvää jätekuormitusta kehittämällä jatkuvasti toimintatapojamme ympäristöystävällisempään suuntaan. Tavoitteenamme on täyttää kaikki ympäristölainsäädännön vaatimukset, jotka vaikuttavat yrityksemme toimintaan.

Seuraamme aktiivisesti yrityksen toimipisteiden sähkön ja lämmitysenergian kulutusta ja asetamme vuosittain säästötavoitteet kulutusten pienentämiseksi. Etsimme koko ajan keinoja energian säästämiseen.


 
Käytössämme ISO 14001 standardi.

Ota yhteyttä

Kiitos!

Yhteystietosi

Toivottu yhteydenottotapa

Viestin otsikko

Viesti

* Pakolliset tiedot

Sulje
Ylös

Tilaa uutiskirje

Sulje
Sulje

Tilaa uutiskirje

Sulje

Ota yhteyttä

Kiitos!
Tällä lomakkeella voit lähettää yhteydenottopyyntöjä, antaa palautetta ja pyytää tarjouksia.

Vastaanottaja

Asiani koskee

Yhteystietosi

Toivottu yhteydenottotapa

Viestin otsikko

Viesti

* Pakolliset tiedot

Sulje

Tilaa uutiskirje

Sulje